Салат-намазка з буряка

Салат-намазка з буряка
Час приготування: 20 хв

Гаряча пора бутербродів почалася 1 вересня, і закінчиться тільки з останніми зимовими святами. За цей час я планую випробувати всі рецепти намазок. Звичайно, почну список з форшмака. Його готую оригінальним способом. А ще заманливо звучить салат-намазка з буряка. Хочете рецепт?

Така закуска була популярна на святковому столі моєї бабусі. Зазвичай вона готувала намазки з плавленим сиром. Вони добре трималися на хлібі. А потім бабуся вирішила урізноманітнити рецепт, додавши трохи овоча. Так і з’явилася намазка з буряка.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
20 хвДрук
  • Насамперед приготуйте овочі і яйця. Буряк відваріть до готовності або спечіть в духовці. В кінцевому рахунку готового продукту повинно вийти близько 400 г.
  • Кунжут обсмажте на сухій сковороді до золотистості. Залиште, нехай охолоне. Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками. Обсмажте її в невеликій кількості олії до прозорості.
  • Твердий сир і готовий буряк натріть на крупній тертці. Таким же чином подрібніть і яйця, зварені круто. Всі інгредієнти змішайте в глибокій салатниці, заправивши майонезом і приправивши за смаком.

Таку намазку краще не тримати довго в холодильнику. Та й не вийде це у вас. Намазка з буряка настільки приваблива, що відразу ж розлітається між рідних. Подавайте її на окремій тарілочці або відразу намажте на хліб. Обов’язково прикрасьте блюдо кунжутом. Не тільки красиво виходить, але і смачно!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь