Паста з солоних огірків

Минулої п’ятниці гостювала у двоюрідної кузини. Панночка не товариська, тому бачимося ми рідко. Однак кожен візит до неї для мене справжнє свято. Адже кузина вміє готувати з фантазією. Вона сама придумує рецепти. Останній, що запам’ятався – паста з солоних огірків.

Погодьтеся, звучить дивно. Коли кузина мені пояснила, як намазка готується, я сторопіла. Адже за смаком ця паста з солоних огірків нагадує грибну. Мені складно було повірити, що вона не використовувала жодного печериці. Вам теж варто ознайомитися!

Кроки
20 хвДрук
  • Цибулю наріжте дрібними кубиками. Морквину натріть на середній тертці. На сковороді розігрійте невелику кількість олії. У ній спочатку обсмажте цибулю до прозорості.
  • Потім пересипте і морквину. Готуйте, поки вона не стане м’якою. Посоліть суміш. Мариновані або солоні огірки натріть на середній тертці. Відіжміть рідину.
  • Обсмажте огірки на розігрітій олії до м’якості. На це піде не більше 3 хвилин. Остиглі овочі пересипте в чашу блендера. Пробийте їх. Далі додайте пропущений через прес часник.
  • Туди ж додайте ложку майонезу. Перемішайте інгредієнти до однорідності. Паштетом відразу ж намажте грінки або тости. Подавайте закуску до столу.

Найвдаліше паста з солоних огірків поєднується з хрустким білим хлібом. Тому рекомендую подавати її зі свіжоприготовленими тостами. Рецепт закуски дійсно незвичайний, але спробувати його варто. Не пошкодуєте!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 3 оцінки, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь