Домашнє оселедцеве масло з морквою

оселедцеве масло з морквою

За радянських часів вибір делікатесів був обмеженим. Ось люди самі придумували всякі смачні і недорогі страви. Домашнє оселедцеве масло з морквою було однією з найпопулярніших закусок в СРСР. Головне — вибрати рибу пожирніше. Я і зараз часто готую таку намазку, нам дуже подобається.

Але навіть просте масло з оселедцем можна зробити по-різному. В якості смакової добавки підійде часник, свіжа зелень або варені яйця. Щоб зробити масу більш кремоподібною, багато господинь додають плавлений сирок. Варіантів багато, спробуйте різні комбінації і виберіть найулюбленіші.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
30 хвДрук
  • Помийте і очистіть моркву. Опустіть її в каструлю з водою і варіть 20 хвилин після закипання. Дайте повністю охолонути.
  • Почистіть оселедець і розберіть його на філе. За допомогою пінцета дістаньте всі великі і дрібні кісточки.
  • Наріжте масло кубиками і дайте йому трохи підтанути протягом 30-40 хвилин. Пропустіть всі інгредієнти через м’ясорубку або подрібніть в блендері.
  • Щоб маса була більш ніжною, її можна злегка збити. Залиште масло в холодильнику на 40 хвилин.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь