Суп з опеньками та куркою

Представляємо рецепт смачного наваристого супу з опеньками та сметаною на курячому бульйоні. Від такого обіду важко відмовитись. Особливо смачно виходить, якщо додати багато свіжого кропу та петрушки.

Інгредієнти
Порції: +6
На порцію
Калорії: 42 ккал
Білки: 3.1 г
Жири: 1.3 г
Вуглеводи: 4.6 г
Кроки
60 хвДрук
  • Почнемо готувати суп із опеньками та куркою. У каструлю покладіть грудку, попередньо промиту у холодній воді. Влити близько 2 л. води, довести до кипіння, знімаючи піну.
  • Почистити цибулю, покласти повністю в бульйон.
  • Додати лавровий лист, сіль, приправи.
  • Опеньки попередньо зварити окремо в каструлі протягом 5 хв., потім перекласти в м’ясний бульйон і варити разом 20 хв.
  • Почистити дрібну картоплю, порізати кубиками і додати в бульйон, довести до кипіння. Варити близько 15 хв. на середньому вогні.
  • Моркву почистити, помити і натерти на тертці.
  • У сковороду влити олію, додати моркву і обсмажувати до золотистості.
  • Готове м’ясо перекласти на тарілку, дати охолонути і зняти з кістки, порізати шматочками.
  • Додати моркву до супу, поварити ще 5 хв. За 2 хв. до закінчення приготування додати м’ясо в суп, поварити і вимкнути, дати настоятися близько 6-7 хв.

Подавати суп можна зі сметаною та свіжою зеленню.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь