Суп з свіжих білих грибів на курячому бульйоні

Усі, хто любить гриби, нізащо не відмовляться від миски ароматного супу зі свіжих білих грибів на курячому бульйоні. Перша страва виходить із яскравим та насиченим грибним смаком. Такий суп чудово вгамує голод і зігріє вас холодним дощовим вечором.

Як приготувати суп із свіжих білих грибів на курячому бульйоні

Інгредієнти
Порції: +7
На порцію
Калорії: 47 ккал
Білки: 2.5 г
Жири: 1.0 г
Вуглеводи: 6.9 г
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти для супу зі свіжих білих грибів на курячому бульйоні. Курячий бульйон у мене був у холодильнику. Каструлю з курячим бульйоном поставте на середній вогонь.
  • Тим часом ретельно вимийте моркву та очистіть від шкірки за допомогою овочечистки.
  • Цибулю очистіть від лушпиння і промийте в холодній воді.
  • Підготуйте білі гриби. Переберіть, очистіть та промийте їх під проточною водою. Великі гриби наріжте на шматочки середнього розміру. Я використовувала куплені білі гриби, вони вже були повністю готові до використання і не вимагали додаткової обробки.
  • Курячий бульйон доведіть до кипіння та викладіть підготовлені білі гриби.
  • Посоліть і додайте чорний мелений перець. Після повторного закипання зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть білі гриби приблизно 30-35 хвилин, періодично знімаючи піну, що утворилася, і помішуючи.
  • Очищену цибулю наріжте дрібним кубиком.
  • Очищену моркву натріть на великій тертці.
  • Картоплю добре вимийте та очистіть від шкірки за допомогою овочечистки. Очищену картоплю наріжте брусочками середнього розміру.
  • У каструлю з грибами викладіть підготовлену картоплю. Перемішайте та варіть приблизно 10-15 хвилин, періодично помішуючи.
  • Потім викладіть подрібнену цибулю.
  • Наступним кроком відправте в каструлю натерту моркву.
  • В останню чергу додайте в каструлю лавровий лист і готуйте суп ще 10-15 хвилин під кришкою. Потім акуратно витягніть лавровий лист і зніміть каструлю з вогню.
  • Каструлю із супом зі свіжих білих грибів залиште приблизно на 10-15 хвилин настоятися. Готовий суп, що настоявся, подавайте порційно, за бажанням прикрасивши попередньо вимитою і подрібненою зеленню.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь