Маковий рулет з лаваша

Масляна позаду, а це означає, що пора згадувати, які частування ми любили до тижня млинців. Безумовно, в нашій родині особливою популярністю користувався маковий рулет. Мінімум тесту, багато-багато начинки і 20 хвилин часу. Із задоволенням ділюся швидким рецептом!

Маковий рулет з лаваша виходить дуже ніжним завдяки начинці з сирного сиру. Більш того, можна використовувати рікотту, філадельфію, маскарпоне або зовсім замінити цей інгредієнт сиром. З’їдається рулет в перші 40 хвилин!

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
25 хвДрук
  • Запарьте мак окропом і дайте трохи настоятися. Тим часом змішайте сир, цукор, яйце і білок. Злийте з маку воду і відправте його до начинки, перемішайте.
  • Рівномірно викладіть начинку на лаваш, трохи відступаючи від кожного краю.
  • Поверніть рулет, викладіть його на застелене пергаментом деко і змастіть жовтком. Випікайте 20 хвилин при температурі 200 °С.

Рулет з сирною начинкою ідеально підійде до чаю або кави. Я часто готую такий в якості солодкого презенту, коли йду в гості. Не було ще господині, яка не попросила б у мене рецепт!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь