Швидкий і простий рецепт чебуреків з лаваша з фаршем на сковороді

рецепт чебуреків з лаваша з фаршем на сковороді

Оригінальні хрусткі чебуреки виходять з тонкого лаваша з фаршем. Такий спосіб приготування дозволить швидко отримати готовий продукт, а також підійде тим, хто не любить возитися з тістом.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
50 хвДрук
  • Підготуємо потрібні продукти. М’ясний фарш необхідно заздалегідь розморозити, зелень промити, а ріпчасту цибулю почистити і подрібнити.
  • Також нарізаємо і пучок зелені. Кладемо продукти до фаршу, посипаємо сіллю і меленим перцем.
  • Далі на рівні квадрати нарізаємо лаваш. Начинку ретельно розмішуємо.
  • На половинку кожного квадратика лаваша тонким шаром викладаємо фарш зі спеціями. Складаємо навпіл. Краї щільно скріплюємо, можна додатково змастити краї лаваша збовтаним курячим яйцем. Це необхідно для того, щоб начинка залишалася соковитою і не висихала.
  • Розігріваємо з рослинною олією сковороду. Викладаємо по черзі тонкі чебуреки з лаваша. Смажимо з обох сторін на помірному вогні. Начинка повинна добре потушкуватись.

Викладаємо готові чебуреки на тарілку і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь