Чебуреки — великі смажені пиріжки з бездріжджового тіста. Чебуреки можуть бути з різними начинками, але чебуреки з м’ясом – рецепт класичний. Рецепт чебурека має азіатське походження. За однією з версій, як готувати чебуреки українці дізналися у кримських татар після російсько-турецьких воєн. Ну і звичайно незабаром вони придумали рецепт чебуреків з горілкою. Правильні чебуреки і смачні чебуреки – гарячі, з хрусткими краями, з соковитим м’ясом, в якому вловлюється аромат цибулі і спецій. Приготування чебуреків у нас асоціюється з кавказькими або середньоазіатськими кухарями і здається справою складною. Але приготування чебуреків в домашніх умовах не повинно вас лякати. Ви теж зможете приготувати відмінні домашні чебуреки. В принципі, звичайні м’ясні пиріжки дуже нагадують чебуреки, рецепт цього азіатського пиріжка відрізняється перш за все оригінальним рецептом тесту. Чебуреки в домашніх умовах приготувати нескладно, головне знати хороші рецепти чебуреків. Ми пропонуємо вам чебуреки по-домашньому, рецепт чебуреки з сиром, рецепт тісто для чебуреків. Ну і звичайно рецепт чебуреків з м’ясом, фото цих готових чебуреків змушує текти слинки навіть у ситого людини. Взагалі помічено, що в разі чебуреків рецепт з фото володіє магічними властивостями – він змушує думати тільки про чебуреки.

Як приготувати чебуреки

Приготування тіста для чебуреків – дуже важливий момент. Якщо ви хочете знати, як приготувати чебуреки, ви повинні добре засвоїти, як приготувати тісто для чебуреків. Отже, запам’ятайте, якщо ви зібралися робити чебуреки, рецепт тесту не містить дріжджів. Зазвичай замішують тісто для чебуреків на воді, але можна зробити і тісто для чебуреків на молоці. Бувають чебуреки на пиві, чебуреки на кефірі, готують навіть заварне тісто для чебуреків. Тісто для чебуреків смачне виходить, якщо в нього додати трохи горілки. Тісто для чебуреків з горілкою виходить більш хрустким. В принципі, з цією ж метою роблять тісто для чебуреків на пиві, тісто для чебуреків на кефірі. Можна заощадити час і зробити тісто для чебуреків в хлібопічці, вийдуть смачні чебуреки з заварного тіста. Ну а для любителів вишуканої кухні — чебуреки з листкового тіста, теж дуже смачні чебуреки. Рецепт з листковим тістом нагадує близьке до чебуреків блюдо-бурек, або м’ясний пиріг.

На цьому ми закінчуємо наш лікнеп як зробити тісто для чебуреків, і переходимо до начинки для чебуреків. Начинка для чебуреків, як правило, м’ясна, і чебуреки з м’ясом – самі звичні для нас. Фарш для чебуреків може бути приготований з будь-якого м’яса, обов’язково з цибулею. Смачний рецепт чебуреків з м’ясом, в якому в фарш також кладуть кріп. Однак рецепт чебуреків може використовувати і іншу начинку, наприклад, є чебуреки з сиром, чебуреки з картоплею та інші пісні чебуреки. Рецепт приготування їх такий же.

Нарешті, нашу статтю про те, як робити чебуреки, ми завершуємо описом останньої операції приготування чебуреків. Є два основних способи, як смажити чебуреки. Перший – у фритюрі, тобто коли розпечене масло повністю покриває чебурек, другий-з невеликою кількістю масла, яке з одного боку прожарює чебуреки.

Ось ви і знаєте, як робити тісто на чебуреки і як приготувати чебуреки. Рецепт цей не залишить байдужим жодного члена вашої родини. Сподіваємося, ви незабаром напишете нам, як зробити чебуреки за вашим рецептом. Так що чекаємо Ваші чебуреки. Рецепт приготування з фото допоможе іншим домашнім кулінарам все зробити правильно.

рецепт чебуреків з лаваша з фаршем на сковороді
50 хв8
Оригінальні хрусткі чебуреки виходять з тонкого лаваша з фаршем. Такий спосіб приготування дозволить швидко отримати готовий продукт, а також підійде тим, хто не любить возитися з тістом.
чебуреки за кримським рецептом
1 год 35 хв8
Знамениті кримські рецепти чебуреки легко приготувати на домашній кухні. Використовуйте перевірений рецепт. Порадуйте близьких смачним частуванням з хрусткою скоринкою і соковитою начинкою.
хрусткі чебуреки на кефірі
1 год 15 хв12
Порадуйте близьких хрустким частуванням з апетитною м’ясною начинкою. Приготуйте домашні чебуреки на ніжному кефірному тісті. Готову страву подавайте з улюбленими соусами!
1 год 15 хв8
Ситні і ароматні домашні чебуреки виходять, якщо начинити їх твердим сиром і свіжою зеленню. Подавайте блюдо зі сметаною до сніданку або обіду. Порадуйте близьких хрустким продуктом з соковитою.
чебуреки з тістом на мінеральній воді
1 год 15 хв16
Просте і швидке тісто для домашніх чебуреків виходить на мінеральній воді. Поживне частування порадує хрусткою скоринкою і приємним рум’янцем. Пригостіть близьких ароматним гарячим блюдом!
рецепт чебуреків на пухирчастому тісті з горілкою
1 год 15 хв16
Популярний рецепт хрустких пухирчастих чебуреків – на горілці. Приготуйте частування на своїй кухні. Поживне блюдо оцінять ваші домашні або гості. Подавайте закуску гарячою!
хрусткі чебуреки на заварному тісті з окропом
1 год 15 хв10
Золотисті і хрусткі чебуреки виходять на заварному тісті. Приготуйте блюдо по простому домашньому рецепту. Подавайте ситне частування до сніданку або обіду. Доповнити продукт можна сметаною.
Чебуреки з м'ясним фаршем
1 год 15 хв16
Смачне і апетитне частування для вашого столу – рум’яні чебуреки з соковитою м’ясною начинкою. Приготуйте поживну страву за простим домашнім рецептом і порадуйте близьких.
50 хв16
Щоб домашні чебуреки вийшли хрусткими і рум’яними, приготуйте їх з щільного тіста на воді. Начинка з м’ясного фаршу і спецій зробить блюдо ситним і ароматним.
Чебуреки з яловичиною від Євгена Клопотенка
40 хв8
Переможець кулінарного шоу «МастерШеф» переконаний, що запорука смачних чебуреків — правильно підготовлена ​​начинка. За словами Євгена Клопотенка, у фарш необхідно додати кілька обов’