Як приготувати хрусткі чебуреки на заварному тісті з окропом

хрусткі чебуреки на заварному тісті з окропом

Золотисті і хрусткі чебуреки виходять на заварному тісті. Приготуйте блюдо по простому домашньому рецепту. Подавайте ситне частування до сніданку або обіду. Доповнити продукт можна сметаною.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • У металевий посуд викладаємо вершкове масло і підігріваємо його.
  • Далі вливаємо гарячу воду, додаємо сіль і частину просіяного борошна. Починаємо розмішувати.
  • Розбиваємо в вміст куряче яйце.
  • Починаємо всипати борошно, що залишилося і замішувати масу.
  • Руками вимішуємо тісто до щільного і гладкого стану.
  • В окремій тарілці розміщуємо підготовлений фарш.
  • Продавлюємо в м’ясорубці ріпчасту цибулю і викладаємо її до м’яса.
  • Сюди ж відправляємо сіль, мелені перці і подрібнену зелень. Розмішуємо вміст.
  • Далі додаємо воду і сметану. Знову перемішуємо.
  • Повертаємося до тіста. Поділяємо його на кілька невеликих частин.
  • Кожен шматочок тіста розгортаємо в тонкий гурток. На половину кожного кола викладаємо м’ясну начинку.
  • З’єднуємо обидві половинки чебурека.
  • По краях скріплюємо продукт за допомогою вилки.
  • Чинимо так з усіма чебуреками. Якщо тісто липне до рук, то продукт можна обсипати невеликою кількістю борошна.
  • Розігріваємо сковороду з рослинною олією. Занурюємо сюди чебуреки і обсмажуємо їх до золотистої скоринки.
  • Обсмажені продукти кладемо на паперові серветки або рушники. Даємо їм полежати пару хвилин, щоб папір ввібрав зайву олію.

Хрусткі чебуреки на заварному тісті готові. Розкладайте їх по тарілках і подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь