Чебуреки з м’ясним фаршем, смажені на сковороді в домашніх умовах

Чебуреки з м'ясним фаршем

Смачне і апетитне частування для вашого столу – рум’яні чебуреки з соковитою м’ясною начинкою. Приготуйте поживну страву за простим домашнім рецептом і порадуйте близьких.

Інгредієнти
Порції: +16
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Підготуємо начинку. Фарш можна використовувати готовий або прокрутити самостійно в м’ясорубці. Додаємо до нього також подрібнені цибулини, сіль і перець. Розмішувати.
  • Додаємо в начинку трохи льоду і чекаємо, коли він розтане.
  • Приступимо до приготування щільного і еластичного тіста. Ретельно просіваємо три склянки борошна.
  • У борошно додаємо сіль, вливаємо воду і горілку. Починаємо перемішувати.
  • Ретельно вимішуємо тісто руками до утворення щільної і гладкої кульки.
  • Ділимо тісто на невеликі шматочки, потім кожен розгортаємо в тонкі кола.
  • На половинку кожного кола викладаємо трохи м’ясної начинки.
  • Складаємо продукт навпіл і скріплюємо краї, утворюючи чебурек.
  • Розігріваємо сковороду і вливаємо в неї рослинну олію. З обох сторін обсмажуємо продукт до яскравого рум’янцю.

Готові чебуреки з соковитою м’ясною начинкою можна розкладати по тарілках і подавати до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь