Як приготувати кримські чебуреки такі, як продають в Криму

чебуреки за кримським рецептом

Знамениті кримські рецепти чебуреки легко приготувати на домашній кухні. Використовуйте перевірений рецепт. Порадуйте близьких смачним частуванням з хрусткою скоринкою і соковитою начинкою.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
1 год 35 хвДрук
  • Просіваємо борошно в глибоку миску. Кип’ятимо воду, змішуємо її сіллю і вливаємо в сухий продукт.
  • Ретельно вимішуємо тісто руками до однорідного стану. Накриваємо продукт плівкою і залишаємо на 30 хвилин.
  • В окремому посуді з’єднуємо свинячий і яловичий фарш, додаємо до них подрібнену цибулю.
  • Вливаємо трохи холодної води, додаємо сіль з перцем і ретельно розмішуємо начинку.
  • Повертаємося до тіста і поділяємо його на невеликі частини, які розминаємо в кульки.
  • Кожну кульку розгортаємо в тонкі і гладкі пласти.
  • На половину кожного розкатаного кола тонким шаром укладаємо м’ясну начинку.
  • Складаємо краї чебуреків і скріплюємо їх. Для більш рівної форми можна обрізати шматочки зайвого тіста.
  • Обсмажуємо чебуреки в киплячій олії з обох сторін, поки не отримаємо рум’яну і хрустку скоринку.

Гарячі чебуреки за кримським рецептом готові. Розкладаємо їх по порціях і подаємо до сімейного столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь