Бутерброди з фореллю

Бутерброди з фореллю дозволять вам смачно урізноманітнити повсякденне меню. Є багато варіацій цієї закуски. З фореллю чудово поєднуються огірки, яйця, вершковий сир, різноманітна зелень та інші продукти. Ми пропонуємо вам приготувати один із найпростіших і найшвидших варіантів.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
20 хвДрук
  • Візьміть все за списком. Батон можна трохи підсушити на сковорідці.
  • Скибочки батона змастіть сирним сиром, його не шкодуйте, тоді закуска вийде соковитою та смачною.
  • Огірок помийте та наріжте тонкими кружальцями. Розкладіть скибочки поверх сиру.
  • Філе слабосоленої форелі наріжте пластинками і покладіть зверху на бутерброди.
  • Фінальний штрих – кунжут. Посипте бутерброди з форелью кунжутом та подавайте на стіл. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь