Бутерброди з червоною рибою, сиром та огірком – це поживна і яскрава закуска для святкового або домашнього столу. Приготувати таке частування зовсім не складно. Для цього скористайтесь нашим перевіреним рецептом із покроковими фотографіями.
Інгредієнти
Порції: –+
- Хліб ½ шт.
- Форель або Сьомга 200 гр.
- Сир вершковий 100 гр.
- Огірок 1 шт.
- Масло вершкове 80 гр.
- Зелень за смаком
Кроки
- Хліб обробляємо на порційні скибочки.
- Обсмажуємо кожну скибочку на вершковому маслі до рум’яної скоринки.
- Перекладаємо заготовки на тарілку і даємо охолонути.
- Промиваємо огірок і ріжемо його тонкими кружальцями.
- Червону рибу обробляють на невеликі скибочки.
- Кожен шматочок обсмаженого хліба обмазуємо сиром.
- Кладемо на заготівлі огірок та червону рибу. Прикрашаємо зеленню.
Бутерброди з червоною рибою, сиром та огірком готові. Подавайте до столу!