Бутерброди з червоною рибою та огірком

Червона слабосолона риба відмінно поєднується з свіжим огірком і бутерброди з такою начинкою, та й красиво декоровані, будуть прикрасою будь-якого святкового столу. У цьому рецепті готуємо бутерброди на білому підсушеному хлібі. Намазкою беремо адигейський сир зі сметаною. Свіжий огірок подрібнюємо на тертці.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
15 хвДрук
  • Підготувати, згідно з рецептом та потрібною вам кількістю порцій, усі інгредієнти для бутербродів. Скибочки білого хліба підсушити в духовці.
  • На дрібній тертці подрібнити адигейський сир і добре перемішати зі сметаною. Цю масу рівним шаром нанести на хліб. Також на дрібній тертці подрібнити свіжі огірки та сік віджати.
  • Червону рибу порізати тонкими слайсами. Згорнути їх у вигляді рулетиків і покласти на середину кожного бутерброду.
  • Перекласти бутерброди на блюдо. Навколо червоної риби обережно розкласти натертий свіжий огірок і прикрашати листками петрушки. Приготовлені бутерброди з червоною рибою та огірком одразу сервірувати до столу. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 55 оцінок, середнє 3.92 з 5 )
Залишити відповідь