Калорійність на 100 грам (кбжу):
15.2 г.
Білки
65.2 г.
Жири
7.0 г.
Вуглеводи
654
ккал
60 хв0
Давайте на зиму приготуємо класичний соус ткемалі з сливи по одному з рецептів грузинської кухні з покроковими фото. Класичне ткемалі по-домашньому Приготувати
60 хв0
Аґрус – дивовижна ягідка, дуже смачна і корисна. І щоб зберегти її властивості та насолодитися її смаком і взимку, можна приготувати варення «п’
60 хв0
Айву використовують для приготування різних страв, але найчастіше з неї роблять дуже смачне і корисне варення, багата калієм і антиоксидантами.
3 год 0 хв0
На зиму можна приготувати дуже смачне варення з абрикосів з ядерцями по одному з найцікавіших простих рецептів з покроковими фото. Для варення з ядерцями
2 год 30 хв0
Паска царська великодня – сама смачна випічка, яка готується на Великдень. Тісто виходить приголомшливим і ароматним, Всі рецепти з фото, покроково описано.
1 год 30 хв0
Паска – головний атрибут святкового столу. Сьогодні з’являються нові рецепти, які поєднують класичну форму випічки і сучасні способи її приготування
60 хв0
Пахлава – найпопулярніша східна солодкість, традиційний десерт не тільки в Туреччині, але і в багатьох інших країнах. І якщо використовувати перевірені
30 хв0
Песто – вишуканий соус, рецепт якого знає кожен шанувальник італійської кухні. Влітку його можна готувати хоч кожен день, але і заготовити на зиму таку
60 хв0
Торт «Київський» – знаменитий десерт, який багато господинь намагаються повторити в домашніх умовах. Покроково розповімо, як спекти такий торт по ГОСТу
60 хв0
Приготувати кижуч в духовці по одному з простих рецептів з покроковими фото можна так, щоб вона була дуже смачною і соковитою. Кижуч в духовці з овочами