Салат «Насолода» з язиком

Салат з яловичим язиком задовольнить найвибагливіших гурманів і подарує справжню насолоду, адже він подається з оригінальним полуничним соусом. У салат входить яловичий язик, гриби, томати, цибуля та волоські горіхи, присмачується він сметано-гірчичною заправкою.

Як приготувати салат «Насолода»

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
60 хвДрук
  • З цибулі зняти лушпиння, нарізати його тонкою соломкою. Укласти в глибоку ємність, додати мед, гірчицю, лимонний сік та оливкову олію. Перемішати та дати замаринуватися.
  • Печериці промити, обсушити на паперовому рушнику і нашаткувати соломкою. Розігріти сковороду з олією, викласти гриби. Обсмажити їх до готовності та додати сіль.
  • Зварити язик і дрібно нарізати його соломкою.
  • Змішати остуджені гриби та нарізаний язик, покласти гірчицю та сметану, перемішати.
  • Томати нарізати кубиками невеликого розміру. Промити полуницю, пробити її блендером, додати перець, сіль, олію та перемішати.
  • Викласти на блюдо круглу форму невеликого діаметру. На дно викласти суміш грибів та язика, далі кубики томатів. Полити зверху полуничним соусом і присмачити зеленню. Перед подачею форму обережно зняти.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь