Салат з макаронами, тунцем та овочами

Макарони беремо із твердих сортів пшениці. З овочів – болгарський перець, огірок, помідори та зелений горошок. Тунець потрібний у своєму соку.

Поки вариться паста, ви підготуєте решту інгредієнтів. Тобто салати з макаронами – дуже зручний вибір, якщо не знаєте, що з’їсти на вечерю.

Вони дуже популярні в Італії і там їх заправляють переважно оливковою олією. У цьому рецепті цікавий соус. Для нього потрібні бальзамічний оцет та мед.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Макарони відварити у підсоленій воді.
  • З консервів злити зайвий сік, рибу перекласти салатницю.
  • Огірок, болгарський перець, чері та зелену цибулю нарізати кубиком і відправити в салат разом із зеленим горошком.
  • Для заправки змішати олію, оцет, мед, сіль та перець. Пробувати, щоб саме вам було смачно
  • Макарони відкинути, дати охолонути.
  • Додати в салат макарони, заправку, сіль та перець. Добре перемішати.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь