Інгредієнти: Оцет білий винний
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки0.0 г.
Жири5.9 г.
Вуглеводи14
ккалДивно, як одне і те ж по суті блюдо можуть готувати в різних кінцях світу. Мужужі — це грузинський варіант всім відомого холодцю. Готують його зазвичай з таких.
Чомусь багато хто думає, що приготувати відмінні реберця можна тільки на мангалі. А я готова вас переконати! Із задоволенням ділюся рецептом чудових свинячих
Батарея консервації в погребі – це впевненість у завтрашньому дні для нашої людини. І як би сильно господиня не вправлялися, більш вдалої закуски
Самі греки називають свій салат хоріатікі і готують виключно з грецькою фетою – вона більш масляниста, не така солона, як бринза, і досить щільна
Баклажани дуже популярні в зимових заготовках, адже це одні з небагатьох продуктів, здатних при тепловій обробці не втрачати своїх цінних властивостей.
Мариновані печериці – відмінна заготівля на зиму. У приготуванні цих грибів у домашніх умовах немає нічого складного. Розглянемо кілька хороших рецептів.
Песто – вишуканий соус, рецепт якого знає кожен шанувальник італійської кухні. Влітку його можна готувати хоч кожен день, але і заготовити на зиму таку
Американський салат «Цезар» з креветками давно став улюбленцем ресторанної публіки. Тим часом приготувати вишукану страву зовсім нескладно в домашніх умовах