Салат «Тбілісі» з яловичиною

Салат Тбілісі з яловичиною

М’ясо зробить будь-який салат ситним і неповторно смачним. Салати з м’ясом найкраще робити максимально легкими, уникаючи жирних заправок на зразок майонезу. Пропонуємо вам приготувати пікантний і оригінальний салат, який називається «Тбілісі».

Ця дивовижна закуска стала для мене справжнім відкриттям завдяки поєднанню таких цікавих продуктів, як червона квасоля, яловичина і болгарський перець. Інгредієнти варто брати строго за рецептом, адже саме таке їх поєднання робить салат «Тбілісі» особливим.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
15 хвДрук
  • Відваріть м’ясо, наріжте соломкою або кубиками.
  • Наріжте цибулю півкільцями і помістіть її на 2 хвилини в гарячу воду, щоб зробити смак більш ніжним. Змішайте з м’ясом.
  • Очистіть болгарський перець від насіння, наріжте соломкою. Гострий перець наріжте дуже дрібно. Змішайте з іншими інгредієнтами.
  • Злийте рідину з банки з квасолею, додайте її до інших інгредієнтів. Волоські горіхи перед додаванням в салат обсмажте і подрібніть.
  • Додайте в салат нарізану кінзу, подрібнений часник, хмелі-сунелі, посоліть.
  • Заправте салат оливковою олією і оцтом.

За бажанням можна прикрасити салат зернами граната. Ця апетитна закуска може цілком замінити вечерю. А ще вона стане яскравою прикрасою вашого святкового столу. Порадуйте своїх друзів і поділіться з ними рецептом салату!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь