Калорійність на 100 грам (кбжу):
21.0 г.
Білки
1.6 г.
Жири
52.7 г.
Вуглеводи
310
ккал
1 год 40 хв4
Томатний суп з квасолею – це апетитна, навариста та насичена за смаком страва для вашого ситного домашнього обіду. Подавайте гарячий суп із хлібом, зеленню та іншими доповненнями до...
60 хв4
Ош лобеї – страва горських євреїв, плов із квасолею та копченою рибою. Цю страву дагестанські горяни-євреї традиційно їдять із дарами Каспію – баликом із сазану, сома чи делікатесної...
30 хв8
Салат з печінкою та квасолею можна подавати за сімейний стіл або під час званої вечері. Ситна закуска припаде до вподоби гостям. Квасоля вдало доповнює блюдо і робить його ще більш.
2 год 30 хв2
Фейжао тропейро (Feijão tropeiro) – традиційна бразильська страва, яка складається з квасолі, змішаної з борошном маніоки, ковбасками, яйцями, часником, цибулею та іншими інгредієнтами. 
1 год 50 хв4
Салат з корейською морквою та квасолею – це просте і дуже поживне частування для вашого столу. Така закуска вийде неймовірно смачною та апетитною. Приготувати її в домашніх умовах...
60 хв1
Салат з грибами та квасолею – дуже поживна закуска, яка цілком може замінити вам повноцінний прийом їжі. У приготуванні можна використовувати будь-який вид квасолі: білу чи червону.
50 хв4
Щоб приготувати суп з квасолею в мультиварці, не потрібно особливих навичок або кулінарних знань: потрібно взяти вказану в рецепті кількість інгредієнтів і дотримуватися технології приготування.
1 год 20 хв4
Салат з сердечок з консервованою квасолею порадує вас насиченим смаком і неймовірною поживністю. Приготувати його швидко і легко можна за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепта.
3 год 10 хв4
Смак і аромат копченостей ідеально доповнюють страви з бобовими, і, зокрема, суп з квасолею. Аромат підкопченого м’яса робить бульйон більш апетитним, а квасоля насичує корисними речовинами.
вірменська пасуц долма
2 год 50 хв10
Пропонуємо вам спробувати ситне і корисне вірменське блюдо. Пасуц долма або по-іншому пісна долма підходить для правильного харчування. Виноградне листя робить блюдо неймовірно ароматним і смачним.
30 хв4
Дієтичний – не означає несмачний. Цей салат – тому підтвердження. Соковитий, яскравий, насичений. Свіжі овочі в поєднанні з тунцем і квасолею формують бездоганний склад
квасолевий суп з куркою
3 год 20 хв4
Суп з квасолею за цим рецептом виходить більш щадним в дієтичному плані через куряче м’ясо, використовуване при приготуванні. Добре приправляти таке перше блюдо рубаною кінзою: вона надає супу.
Квасолевий суп з свининою
13 год 20 хв4
Квасолевий суп з свининою – це високобілкове блюдо, вживши порцію якого, ви надовго позбудетеся від голоду і отримаєте добову норму білка. На підготовку доведеться витратити чимало часу, тому.
3 год 10 хв4
Суп з червоної консервованої квасолі виходить дуже апетитним на вигляд, а велика кількість спецій і запашних трав робить його смак особливо яскравим і приємним. У цьому рецепті поряд...
салат з яловичим язиком і квасолею
1 год 40 хв2
М’ясним салатам на столі вже ніхто не дивується, і хорошою альтернативою буде салат з яловичим язиком, адже він своїм смаком і текстурою перевершує багато кращих сортів м’
2 год 25 хв4
Вам представляється рецепт смачного і оригінального салату з курячої печінки з квасолею, що по достоїнству оцінять не тільки любителі страв з субпродуктами. Ця страва добре підходить і до.
50 хв6
Спробуйте урізноманітнити звичний салат з крабових паличок, додавши в нього… консервовану квасолю! Повірте, це дуже незвично і смачно. Чудовий смачний і швидкий салатик на випадок несподіваних гостей.
2 год 20 хв5
Борщ у мультиварці з квасолею відрізняється гарним смаком, ситністю, та й корисний, тому що готується із набору овочів. М’ясо для борщу підходить будь-яке, але в цьому рецепті готуємо.
11 год 0 хв5
Для того, щоб блюдо вийшло смачним, вибирайте не надто pрілі баклажани. Шкірку в процесі приготування можна зрізати або залишити – залежить від ваших уподобань. Кількість солі і цукру...
квасоля по-корейськи на зиму
2 год 10 хв4
Блюдо з квасолі за даним рецептом подається до столу у вигляді самостійної закуски або в якості доповнення до гарнірів і м’ясних страв. У традиційному рецепті використовують червону квасолю,.