Суп з червоної консервованої квасолі

Суп з червоної консервованої квасолі виходить дуже апетитним на вигляд, а велика кількість спецій і запашних трав робить його смак особливо яскравим і приємним. У цьому рецепті поряд зі стандартними коренеплодами – картоплею і морквою – використовується також кореневу селеру, що робить блюдо більш ситним.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
3 год 10 хвДрук
  • Для бульйону краще використовувати м’ясо на кістці: так відвар стає більш наваристим і отримує більше аромату. Кісточку витягніть, а м’ясо наріжте порційно і покладіть або в каструлю з супом, або безпосередньо в кожну тарілку. Залийте яловичину чистою фільтрованою водою і варіть на маленькому вогні близько 2 годин, регулярно позбавляючись від піни
  • За 20 хвилин до того, як м’ясний бульйон приготується, потрібно покласти в нього часник, спеції і трави.
  • Очищену картоплю нарізаємо напівкружечками або кубиками і поміщаємо в бульйон, слідом те ж робимо і з коренем селери, додаємо квасолю. Варимо 10 хвилин.
  • З цибулини і моркви готуємо зажарку, додаємо до неї томатну пасту і поміщаємо в суп. Все добре перемішуємо.
  • Суп приправляємо за смаком, всипавши потрібну кількість солі і перцю, накриваємо кришкою і готуємо приблизно 5 хвилин, а потім залишаємо насититися ароматами ще на 15 хвилин.

Подаємо, посипавши дрібно нарубаною зеленню.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь