Калорійність на 100 грам (кбжу):
14.7 г.
Білки
3.0 г.
Жири
41.6 г.
Вуглеводи
252
ккал
1 год 15 хв4
Чиліндрон (Chilindrón) – традиційна іспанська страва. Чиліндрон є яскраво-червоним густим соусом, приготованим з червоних овочів. Основні інгредієнти – стиглі томати, червоний солодкий
60 хв6
Що буде, якщо корисну цибулю зробити ще й дуже смачною? У грузинській кухні без цибулі в маринаді нікуди: до будь-яких м’ясних страв вона зазвичай подається разом із величезною...
1 год 10 хв4
Крабовий салат з яблуком та плавленим сиром яскраво прикрасить новорічний стіл 2024 року! Крабові палички чудово поєднуються з плавленим сиром, кукурудзою та соковитим яблуком.
57 год 0 хв4
Приготуйте квашену капусту з буряком без оцту – вийде чудова закуска для вашого обіду. Готується просто та легко, без складнощів. Квашена капуста з буряком без оцту готується в.
60 хв6
Юшка з товстолобика – дуже смачна, ароматна і корисна страва. Юшка вважається прародителькою всіх перших страв Київської Русі. Готували юшку з найдавніших часів, оскільки поселення
3 год 20 хв4
Салат з яловичим язиком та смаженими грибами – смачна, але довга у приготуванні страва. Якщо ви захочете приготувати цей салат, то рекомендую завчасно відварити яловичий язик.
1 год 25 хв6
Голубці з пекінської капусти в сметанному соусі виходять надзвичайно ніжними та шалено апетитними. Для страв використовують як м’ясний, так і змішаний фарш або фарш з птиці для дієтичної.
60 хв4
Юшка з голови та хвоста форелі – досить бюджетний і корисний варіант приготування юшки з форелі. Процес приготування даної юшки дуже простий і не забере багато часу, а...
5 год 0 хв3
Хочу поділитися з вами рецептом ароматних маринованих опеньків із часником. Зимова закуска серед знайомих та родичів розходиться «на ура». Мариновані опеньки виходять апетитними та
2 год 0 хв2
У цьому рецепті вам пропонується приготувати унікальну заготівлю – замаринувати опеньки з цибулею. Такі гриби будуть делікатесом для будь-якого столу. Для цієї заготівлі оберіть невеликі грибочки.
24 год 0 хв22
Маринуємо капусту з буряком, морквою, часником і маринадом у відрі на зиму простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
1 год 50 хв6
Юшка з пшоном в домашніх умовах виходить не такою ароматною, як приготована на відкритому вогні, але все ж таки дуже апетитною. Похлебка готується нескладно, з процесом впорається будь-який...
24 год 0 хв1
Смачно замаринувати опеньки на зиму доступно будь-якій господині, головне знати, як правильно обробити гриби та приготувати маринад. Так що якщо зібрали великий урожай опеньків, готуйте
24 год 0 хв24
Домашнє солоне сало – просто приголомшливе блюдо, яке люблять абсолютно всі. Так і хочеться заготовити його на зиму, щоби насолоджуватися неймовірним смаком.
5 хв90
Простий, але дуже смачний албанський спосіб тушкувати будь-яке нежирне м’ясо великими шматками (наприклад, яловичину або велику дичину: лося, кабана, ведмедя).
60 хв1
Цей рецепт маринування білих грибів вважатиметься класичним. Маринування без подальшої стерилізації заготівлі дуже спрощує та вкорочує процес приготування. Білі гриби, заготовлені цим
96 год 0 хв16
Якщо ви любите солоне сало, пропоную скористатися незвичайним рецептом апетитної закуски з прошарками м’яса. Солоне сало, приготовлене за цим рецептом, обов’
45 хв4
Мало що так прикрашає стіл, як ароматні та соковиті гриби. Мариновані білі гриби з часником так і притягують погляди всіх домочадців та гостей за столом. Хочете привернути увагу...
1 год 20 хв3
Опеньки дуже універсальні і виявляють свої найкращі смакові якості за будь-якого способу приготування. Дуже цінуються ці гриби в маринованому вигляді за їх ніжну хрумку текстуру та
1 год 22 хв5
Втомилися стояти біля плити кілька годин щодня? Просто не вистачає часу на приготування в робочі дні? При цьому громадське харчування точно не для вас? Тоді ловіть чудовий лайфхак...