Квашена капуста з буряком без оцту

Приготуйте квашену капусту з буряком без оцту – вийде чудова закуска для вашого обіду. Готується просто та легко, без складнощів.

Квашена капуста з буряком без оцту готується в кілька етапів. Спершу маринується за кімнатної температури, а потім настоюється в холодильнику до готовності. Смачна та пікантна закуска сподобається кожному.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
57 год 0 хвДрук
  • Підготуйте усі інгредієнти.
  • Наріжте капусту смужками.
  • Буряк натріть на тертці.
  • У киплячу воду додайте перець горошком, всипте сіль та цукор. Варити маринад 2 хвилини. Вимкніть вогонь, трохи остудіть.
  • Перемішайте капусту з буряком.
  • Залийте овочі маринадом. Маринад має бути приблизно 60-70 градусів. Прикрийте кришкою капусту і залиште в маринаді на 2-3 діб на столі. Іноді проколюйте капусту дерев’яною паличкою, щоб позбутися газів.
  • На дно скляної чистої банки викладіть 1 зубчик часнику для аромату, а потім викладіть овочі в банку, щільно утрамбовуючи.
  • Закрийте банку кришкою та відправте в холодильник на 2-3 дні ще маринуватися. Після цього закуска буде готова. !

Смачного

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь