Капуста пелюстка у відрі

Маринуємо капусту з буряком, морквою, часником і маринадом у відрі на зиму простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти
Порції: +22
Кроки
24 год 0 хвДрук
  • Капусту нарізаємо невеликими квадратами, моркву та буряк натираємо на будь-якій тертці. Подрібнюємо часник.
  • У ємність шарами викладаємо капусту, буряк, моркву та часник. Шари чергуємо.
  • Готуємо маринад: у воду додаємо цукор, олію, сіль, лавровий лист, перець. Доводимо до кипіння та кип’ятимо 5 хвилин. Додаємо оцет і заливаємо гарячим розсолом капусту.
  • Ставимо під гніть на добу. Потім забираємо в холод. За бажанням можна розкласти по банкам.

Зберігати в холодильнику або в холодному приміщенні. Обов’язково спробуйте приготувати нам смачно, нехай буде смачно і вам!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь