Гостра капуста пелюстка по-корейськи

капуста пелюстка по-корейськи на 3 літри

Якщо ви любите ароматні і пікантні закуски, то цей варіант капусти пелюстка точно припаде вам до смаку. У ній поєднується солодкість хрусткого листя капусти і гострота спецій.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
72 год 40 хвДрук
  • Капусту помийте і розріжте качан на кілька великих часточок.
  • Моркву і буряк очистіть і натріть на крупній тертці. Часник очистіть від лушпиння і наріжте часточками.
  • У чисту трилітрову банку шарами укладіть капусту, моркву, буряк і часник. Гіркий перець наріжте кільцями і покладіть зверху.
  • Приготуйте маринад. У киплячу воду всипте сіль, цукор і сухі спеції. Коли цукор і сіль повністю розчиняться влийте рослинну олію і оцет, перемішайте і знімайте каструлю з вогню. Маринадом залийте овочі, закрийте банку кришкою.
  • Залиште капусту при кімнатній температурі на 2-3 дні, потім приберіть в холодильник на зберігання.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь