Хрустка маринована капуста пелюстка з оцтом

Капусту ріжуть великими шматками і маринують в такому вигляді, звідси і така назва. Така яскрава і смачна закуска здатна прикрасити не тільки повсякденний, але і будь-який святковий стіл.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
48 год 40 хвДрук
  • Капусту помийте, розріжте качан на кілька рівних часточок. Буряк і моркву очистіть і натріть на тертці.
  • Відміряйте необхідну кількість інгредієнтів для маринаду.
  • Влийте в каструлю воду, доведіть її до кипіння. Потім додайте цукор, сіль, сухі спеції і рослинну олію. Коли маринад знову закипить, влийте оцет, перемішайте і знімайте каструлю з вогню.
  • Буряк і моркву перемішайте між собою. Часник очистіть і наріжте часточками.
  • Потім в об’ємну миску викладіть шарами капусту, часник, буряк і моркву.
  • Залийте овочі маринадом.
  • Зверху встановіть гніт. Залиште капусту на добу при кімнатній температурі, потім ще на добу поставте її в холодильник.
  • Капуста пілюска готова, можна подавати закуску на стіл.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь