Простий, але дуже смачний албанський спосіб тушкувати будь-яке нежирне м’ясо великими шматками (наприклад, яловичину або велику дичину: лося, кабана, ведмедя).
Інгредієнти
Порції: –+
- Яловичина 1 кг.
- Цибуля ріпчаста 3 головки
- Рослинна олія 100 мл.
- Перець чорний горошок 5 горошин
- Запашний перець 5 горошин
- Сіль за смаком
Кроки
- Наріжте м’ясо досить великими шматками. Цибулю очистіть і тонко, але не дрібно нашаткуйте.
- Обсмажте шматки м’яса в розпеченій олії з усіх боків до рум’яної скоринки.
- Додайте перці та цибулю, посоліть його, перемішайте.
- Зменште вогонь до слабкого і тушкуйте м’ясо під кришкою до м’якого стану близько 1-1,5 годин.
Великі та соковиті шматки ароматного м’яса з насиченим смаком готові, і підлива заразом. Подавайте з гарніром до смаку: картопля, рис, макаронні вироби або тушковані овочі.
Смачного!