“Счумлек” (тушковане м’ясо з цибулею)

Простий, але дуже смачний албанський спосіб тушкувати будь-яке нежирне м’ясо великими шматками (наприклад, яловичину або велику дичину: лося, кабана, ведмедя).

Інгредієнти
Порції: +90
Кроки
5 хвДрук
  • Наріжте м’ясо досить великими шматками. Цибулю очистіть і тонко, але не дрібно нашаткуйте.
  • Обсмажте шматки м’яса в розпеченій олії з усіх боків до рум’яної скоринки.
  • Додайте перці та цибулю, посоліть його, перемішайте.
  • Зменште вогонь до слабкого і тушкуйте м’ясо під кришкою до м’якого стану близько 1-1,5 годин.

Великі та соковиті шматки ароматного м’яса з насиченим смаком готові, і підлива заразом. Подавайте з гарніром до смаку: картопля, рис, макаронні вироби або тушковані овочі.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь