Калорійність на 100 грам (кбжу):
18.9 г.
Білки
12.4 г.
Жири
0.0 г.
Вуглеводи
187
ккал
Надута самса
1 год 20 хв8012
Ви яку випічку більше любите: солодку або солону? Якщо другу, то у “Зі Смаком” на цей випадок є просто-таки чарівний рецепт. Самса по ньому-захват і диво!
20 хв0102
Приготувати смачний і соковитий стейки з яловичини такий, які роблять в кафе і ресторанах, можна і в домашніх умовах на звичайній сковороді, головне дотримуватися
0100
Яловичина – смачний і корисний продукт. Але не всім вдається приготувати м’ясо так, щоб воно було ніжним і м’яким. Тому ділимося кращими рецептами
60 хв0239
Люля-кебаб вважається традиційним арабським стравою, яку готують переважно на вугіллі. Але зараз розглянемо кілька рецептів, адаптовані під домашні умови
2 год 0 хв0165
Сьогодні є різні варіанти цієї узбецької страви, але ми розповімо, як приготувати плов з яловичини, щоб рис був розсипчастим. А також відзначимо важливі
45 хв0203
Недоспілі боби заслужено користується великою популярністю з-за великої кількості корисних мікроелементів у складі. У матеріалі представлені рецепти приготування
долма з виноградного листя рецепт
60 хв0115
Долма у виноградних листках – смачне блюдо, яке на відміну від голубців виходить більш ніжним і з апетитною легкою кислинкою. Пропонуємо класичний рецепт
як приготувати холодець в домашніх умовах
3 год 0 хв0376
Холодець – споконвічно російська закуска, покроковий рецепт якої знають майже всі господині. І щоб це частування вдалося на славу, розповімо, як його правильно
холодець з яловичини рецепт
0222
Холодець – традиційно українське блюдо, яке часто готують в домашніх умовах на свята. Його можна зварити з одного виду м’яса або з поєднання кількох
новорічний стіл 2020
0384
Хочеться запропонувати сьогодні таке новорічне меню, щоб ваші столи були найсмачнішими в цей урочистий святковий день. Думаю з такими новими і цікавими