Калорійність на 100 грам (кбжу):
18.9 г.
Білки
12.4 г.
Жири
0.0 г.
Вуглеводи
187
ккал

Страви з яловичини корисні, смачні і різноманітні. Відварна, запечена цілком, смажена на сковороді або грилі, тушкована або в’ялена – і це далеко не весь список. Прості страви з яловичини з гарніром або овочами стануть відмінним варіантом для ситного обіду і вечері.

Що приготувати з яловичини

М’ясо чудово поєднується з різними соусами, гірчицею, медом, майонезом. Його використовують, напевно, практично у всіх кухнях світу, так що можна приготувати з яловичини азіатське блюдо, мексиканське, кавказьке, італійське або бразильське, наприклад. В мультиварі, рукаві, казані, в мікрохвильовці і аерогрилі – способи приготування яловичини в домашніх умовах не менш різноманітні.

Для тих, хто любить цікаві поєднання, рекомендую спробувати м’ясні страви з гранатовим соком, апельсином, в білому і червоному вині, з грушею, ківі. Класичні, а також всі найоригінальніші і по-справжньому кращі рецепти з яловичини з фото, докладними покроковими інструкціями — все це зібрано на нашому сайті. Ідеї основних страв для дому та пікніка на природі, закусок, салатів, різних начинок, щоденні та святкові варіанти.

1 год 40 хв4
Томатний суп з квасолею – це апетитна, навариста та насичена за смаком страва для вашого ситного домашнього обіду. Подавайте гарячий суп із хлібом, зеленню та іншими доповненнями до...
1 год 30 хв4
Люблю щі та супи з квашеною капустою, але цей суп перевершив усі очікування! Так смачно, що нема слів, це описати. Звичайно, доведеться трохи повозитися, але смак окупить усі ваші старання....
2 год 0 хв5
Бозбаш – це азербайджанський заправний суп, що перекладається як “сіра голова”. Вариться бозбаш на м’ясному або курячому бульйоні з обов’
1 год 10 хв6
Як приготувати Олів’є з яловичиною, ми розповідаємо у нашому перевіреному рецепті з покроковими фотографіями. Апетитне частування порадує яскравим насиченим смаком та привабливим виглядом.
5 хв90
Простий, але дуже смачний албанський спосіб тушкувати будь-яке нежирне м’ясо великими шматками (наприклад, яловичину або велику дичину: лося, кабана, ведмедя).
24 год 0 хв6
Луканка – традиційний ковбасний виріб болгарської кухні. Луканку ще називають болгарським двоюрідним братом італійської ковбаси сопресату (Soppressata). По суті, луканка –
2 год 0 хв6
Люля-кебаб у домашніх умовах – це рецепт прекрасної м’ясної страви, з якою впорається навіть людина з невеликим досвідом у кулінарії. Страва люля-кебаб є приготовані на грилі
1 год 45 хв4
Бедфордширський клангер (The Bedfordshire Clanger) – традиційна англійська страва, популярна ще в XIX столітті. Є довгим пиріжком з хрусткого тіста з начинкою.
2 год 30 хв6
Люля-кебаб із поєднання свинини та яловичини виходить дуже смачним і не таким жирним як традиційний варіант із баранини. Соковитості люля-кебабу додасть цибулю.
2 год 15 хв10
Люля-кебаб у лаваші на мангалі – страва азербайджанської кухні, приготовлена з м’ясного чи рибного фаршу з великою кількістю спецій та приправ, який нанизують на шампур чи шпажку та.
10 год 20 хв6
Тушонка з яловичини в автоклаві готується настільки просто і легко, що найважче в цьому процесі – нарізати шматочками свіже м’ясо однакового розміру для рівномірного приготування.
45 хв3
Печеня з яловичини з картоплею на сковороді – це класична м’ясна страва, приготовлена шляхом тушкування або смаження м’яса з овочами на сковороді.
2 год 0 хв4
Печеня з яловичини з картоплею в казані – це традиційна страва, приготовлена зі шматочків яловичини, картоплі, цибулі та інших овочів, які тушкуються або смажаться в казані –
1 год 45 хв4
Лазанья з соусом бешамель у домашніх умовах виглядає чудово. Соковита ніжна страва збере за столом велику компанію і принесе незабутнє задоволення. Приготування страви просте, але потребує певних часових.
50 хв10
Напевно, всі чули про найпопулярнішу м’ясну страву кавказької кухні – люля-кебаб на шампурах, проте, можливо, не всі ще встигли спробувати її приготувати. І дуже дарма, адже готується люля-кебаб.
3 год 50 хв8
Любителі кавказької кухні точно оцінять цей рецепт долми. Фарш з яловичини загорнутий у виноградне листя, стає соковитим і набуває чудовий аромат.
45 хв3
Теплий салат з баклажанів ідеальний для святкової подачі. Закуска має привабливий зовнішній вигляд і апетитний аромат. Приготування страви не стане для вас складністю.
3 год 10 хв4
Суп з червоної консервованої квасолі виходить дуже апетитним на вигляд, а велика кількість спецій і запашних трав робить його смак особливо яскравим і приємним. У цьому рецепті поряд...
квасолевий суп з м'ясом
35 хв6
Суп з квасолі – смачна і насичена перша страва, яка дозволить легко нагодувати навіть велику сім’ю, використовуючи при цьому зовсім небагато звичних інгредієнтів і трохи часу.
холодець зі свинячих ніжок і яловичини
13 год 0 хв12
Холодець, приготований за цим рецептом, виходить ну дуже смачним, ситним і ароматним! Готувати його зовсім не складно, але часу буде потрібно досить багато. Спробуйте приготувати цей чудовий домашній.