Калорійність на 100 грам (кбжу):
18.9 г.
Білки
12.4 г.
Жири
0.0 г.
Вуглеводи
187
ккал

Страви з яловичини корисні, смачні і різноманітні. Відварна, запечена цілком, смажена на сковороді або грилі, тушкована або в’ялена – і це далеко не весь список. Прості страви з яловичини з гарніром або овочами стануть відмінним варіантом для ситного обіду і вечері.

Що приготувати з яловичини

М’ясо чудово поєднується з різними соусами, гірчицею, медом, майонезом. Його використовують, напевно, практично у всіх кухнях світу, так що можна приготувати з яловичини азіатське блюдо, мексиканське, кавказьке, італійське або бразильське, наприклад. В мультиварі, рукаві, казані, в мікрохвильовці і аерогрилі – способи приготування яловичини в домашніх умовах не менш різноманітні.

Для тих, хто любить цікаві поєднання, рекомендую спробувати м’ясні страви з гранатовим соком, апельсином, в білому і червоному вині, з грушею, ківі. Класичні, а також всі найоригінальніші і по-справжньому кращі рецепти з яловичини з фото, докладними покроковими інструкціями — все це зібрано на нашому сайті. Ідеї основних страв для дому та пікніка на природі, закусок, салатів, різних начинок, щоденні та святкові варіанти.

лагман з яловичини з селерою і капустою
2 год 5 хв60133
Якщо ви хочете отримати пряне, пікантне блюдо, цей рецепт для вас. Велика кількість спецій, частина з яких перетираються безпосередньо перед додаванням
лагман з яловичини по-узбецьки
2 год 10 хв6089
Знайомства з цим воістину чарівним блюдом краще почати з класичного узбецького рецепта. Соковитий, неймовірно смачний, ароматний – відірватися просто неможливо. Ніжне м’
Салат Тбілісі з яловичиною
15 хв40227
М’ясо зробить будь-який салат ситним і неповторно смачним. Салати з м’ясом найкраще робити максимально легкими, уникаючи жирних заправок на
3 год 35 хв100497
А кому не подобається ковбаса? Тільки чесно! Як би цей продукт не критикували за консерванти, ароматизатори, високу ціну і відсутність в ньому м’
Тушкована капуста з м'ясом
1 год 30 хв50208
Тушковані овочі — популярне корисне і апетитне блюдо. Правильний баланс спецій наповнить його ароматом і гостротою. А достатня кількість тваринного або
український борщ
3 год 0 хв30360
Український борщ вважається основним і найбільш традиційним варіантом червоного супу з буряком. За класичним рецептом в український борщ обов’
Надута самса
1 год 20 хв80262
Ви яку випічку більше любите: солодку або солону? Якщо другу, то у “Зі Смаком” на цей випадок є просто-таки чарівний рецепт. Самса по ньому-захват і диво!
20 хв0248
Приготувати смачний і соковитий стейки з яловичини такий, які роблять в кафе і ресторанах, можна і в домашніх умовах на звичайній сковороді, головне дотримуватися
0229
Яловичина – смачний і корисний продукт. Але не всім вдається приготувати м’ясо так, щоб воно було ніжним і м’яким. Тому ділимося кращими рецептами
60 хв0491
Люля-кебаб вважається традиційним арабським стравою, яку готують переважно на вугіллі. Але зараз розглянемо кілька рецептів, адаптовані під домашні умови
2 год 0 хв0539
Сьогодні є різні варіанти цієї узбецької страви, але ми розповімо, як приготувати плов з яловичини, щоб рис був розсипчастим. А також відзначимо важливі
45 хв0650
Недоспілі боби заслужено користується великою популярністю з-за великої кількості корисних мікроелементів у складі. У матеріалі представлені рецепти приготування
долма з виноградного листя рецепт
60 хв0334
Долма у виноградних листках – смачне блюдо, яке на відміну від голубців виходить більш ніжним і з апетитною легкою кислинкою. Пропонуємо класичний рецепт
як приготувати холодець в домашніх умовах
3 год 0 хв0624
Холодець – споконвічно російська закуска, покроковий рецепт якої знають майже всі господині. І щоб це частування вдалося на славу, розповімо, як його правильно
холодець з яловичини рецепт
0473
Холодець – традиційно українське блюдо, яке часто готують в домашніх умовах на свята. Його можна зварити з одного виду м’яса або з поєднання кількох
новорічний стіл 2020
0587
Хочеться запропонувати сьогодні таке новорічне меню, щоб ваші столи були найсмачнішими в цей урочистий святковий день. Думаю з такими новими і цікавими