Калорійність на 100 грам (кбжу):
18.9 г.
Білки
12.4 г.
Жири
0.0 г.
Вуглеводи
187
ккал
20 хв057
Приготувати смачний і соковитий стейки з яловичини такий, які роблять в кафе і ресторанах, можна і в домашніх умовах на звичайній сковороді, головне дотримуватися
052
Яловичина – смачний і корисний продукт. Але не всім вдається приготувати м’ясо так, щоб воно було ніжним і м’яким. Тому ділимося кращими рецептами
60 хв0104
Люля-кебаб вважається традиційним арабським стравою, яку готують переважно на вугіллі. Але зараз розглянемо кілька рецептів, адаптовані під домашні умови
2 год 0 хв089
Сьогодні є різні варіанти цієї узбецької страви, але ми розповімо, як приготувати плов з яловичини, щоб рис був розсипчастим. А також відзначимо важливі
45 хв071
Недоспілі боби заслужено користується великою популярністю з-за великої кількості корисних мікроелементів у складі. У матеріалі представлені рецепти приготування
долма з виноградного листя рецепт
60 хв061
Долма у виноградних листках – смачне блюдо, яке на відміну від голубців виходить більш ніжним і з апетитною легкою кислинкою. Пропонуємо класичний рецепт
як приготувати холодець в домашніх умовах
3 год 0 хв0158
Холодець – споконвічно російська закуска, покроковий рецепт якої знають майже всі господині. І щоб це частування вдалося на славу, розповімо, як його правильно
холодець з яловичини рецепт
068
Холодець – традиційно українське блюдо, яке часто готують в домашніх умовах на свята. Його можна зварити з одного виду м’яса або з поєднання кількох
новорічний стіл 2020
078
Хочеться запропонувати сьогодні таке новорічне меню, щоб ваші столи були найсмачнішими в цей урочистий святковий день. Думаю з такими новими і цікавими