Люля-кебаб з свинини та яловичини на мангалі

Люля-кебаб із поєднання свинини та яловичини виходить дуже смачним і не таким жирним як традиційний варіант із баранини. Соковитості люля-кебабу додасть цибулю.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
2 год 30 хвДрук
  • Почнемо готувати люля-кебаб зі свинини та яловичини на мангалі. М’ясо помийте, розріжте на кілька шматків.
  • Цибулю очистіть від лушпиння.
  • Прокрутіть м’ясо та цибулю через м’ясорубку, можна зробити це двічі.
  • Зелень помийте і дрібно порубайте ножем.
  • Змішайте фарш із зеленню. Фарш потрібно добре вимісити і відбити про тверду поверхню, щоб він став більш щільним і в’язким.
  • Щоб дерев’яні шпажки не горіли на вугіллі, потрібно вимочити їх у воді.
  • Фарш поділіть на кілька рівних частин. Руки змочіть у воді. Мокрими руками сформуйте довгасті котлети та насадіть їх на дерев’яні шпажки. Перед смаженням люля-кебаба можна покласти заготовки на якийсь час в холодильник.
  • Розкладіть люля-кебаб на ґратах, помістіть ґрати на мангал. Смажте котлетки над розпеченим вугіллям 35-40 хвилин, періодично перевертаючи їх з боку на бік.

Подавайте люля-кебаб гарячим зі свіжими овочами та маринованою цибулею.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь