Люля-кебаб з індички на мангалі

Люля-кебаб прийшов до нас із Близького Сходу, «кебаб» перекладається як «смажене м’ясо». Ця страва підійде для сезону барбекю і не лише. Найкраще вийде люля-кебаб із філе, порубаного ножем, у крайньому випадку використовуйте фарш.

Як почати готувати люля-кебаб з індички на мангалі

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • М’ясо індички дрібно наріжте ножем або пропустіть через м’ясорубку з великими гратами.
  • Додайте сіль, спеції за смаком, олію. Окремо збийте білок із цукром і додайте до м’яса. Всипте борошно і перемішайте фарш.
  • Руки змочіть холодною водою. Сформуйте з фаршу люля, викладіть їх на решітку або нанизайте на шампури. Покладіть грати або шампури з люля-кебабом над гарячим вугіллям. Смажте з двох боків до готовності.

Готове м’ясо викладіть на блюдо, подавайте зі свіжими овочами та соусами. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь