Інгредієнти: Свинина
Калорійність на 100 грам (кбжу):
16.0 г.
Білки21.6 г.
Жири0.0 г.
Вуглеводи259
ккалЦього року у нас квашена капуста стала стратегічним запасом — наготували її стільки, що кінця банкам не видно. Звичайно, просто так їсти її набридає, щі
У моїй родині домашню ковбасу готують здавна. У батьків мами було своє невелике господарство, в якому, в тому числі, були і свині. Тому у мене ніколи не виникало.
Можна бути закоханим без пам’яті в стейки або яловичину «Веллінгтон». А по дорозі додому мріяти про тушонці, яка чекає в холодильнику.
Як і у кожної порядної господині, в моїй морозилці завжди знайдеться шматок свинини. Його я прибирігаю не до свят, а під настрій. Можу і відбивними рідних побалувати, і.
Люля-кебаб вважається традиційним арабським стравою, яку готують переважно на вугіллі. Але зараз розглянемо кілька рецептів, адаптовані під домашні умови
Незважаючи на те, що свинину не вважають найкориснішим продуктом, страви з неї виходять смачними та поживними. Тому давайте розглянемо, що можна швидко
Фунчозу називають «скляним локшиною», так як її готують з рисового крохмалю, але не з борошна. А що стосується рецептів з рисовою локшиною, то в домашніх
Свиняча рулька – недорогий м’ясний продукт. Готують її різними способами, але сьогодні поговоримо про те, як приготувати її без кістки, скручену в рулет.
Приготуйте відбивні зі свинини, запечені в духовці з помідорами і сиром. Повірте, від такого обіду будуть всі в захваті, ситі і задоволені.
Холодець – традиційно українське блюдо, яке часто готують в домашніх умовах на свята. Його можна зварити з одного виду м’яса або з поєднання кількох