У повсякденному і святковому меню дуже популярні прості страви зі свинини. Рецепти з фото наочно показують, що можна смаяно приготувати зі свинини, як красиво подати страви. М’ясо свинини можна зварити, запекти, засмажити або тушкувати – на ваш смак.
Що приготвуати з свинини
Для багатьох м’ясних страв традиційно використовується свинина. Рецепти з фото, прості і смачні, дадуть відповідь на питання, що приготувати швидко і смачно. Різноманітні рецепти допоможуть підібрати блюдо для будь-якого приводу. Рецепти страв зі свинини найчастіше нескладні та прості, тому добре підходять для вечері. Найпростіше обсмажити скибочки свинини з сіллю і перцем – таке блюдо швидко і смачно можна приготувати менше, ніж за півгодини. Святковий рецепт приготування свинини зазвичай пропонує запекти м’ясо. Свинина, рецепт якої використовує при запіканні яблука, курагу або вино, вийде особливо ніжною і ароматною. Для всіх, хто цікавиться, що приготувати зі свинини, рецепти з фото будуть великою підмогою. Покрокові інструкції допоможуть навіть початківцям кулінарам розібратися, що приготувати зі свинини і як це зробити правильно.
2 год 25 хв4
Рагу (Ragù) – традиційна страва італійської кухні. Коли в Італії говорять про рагу, мають на увазі саме м’ясне рагу. Італійське рагу є густим, насиченим соусом, приготованим з м’
1 год 40 хв8
Однією з улюблених перших страв є суп із опеньками і м’ясом, т. я. у нашій сім’ї дуже люблять різні супи у будь-яку пору року. Восени я заморожую опеньки...
1 год 40 хв1
М’ясний бульйон – це універсальний продукт, на основі якого готується величезна кількість смачних та ароматних страв. Для того щоб бульйон вийшов прозорим, важливо постійно знімати пінку, а для.
1 год 30 хв5
Гарячий суп для холодної зими. На сайті вже є рецепти цього супу, але “Запорізький” трохи відрізняється у приготуванні.
1 год 40 хв10
Голубці страва смачна, але трудомістка. Рецепт лінивих голубців дозволить вам заощадити час приготування, але вийде не менш смачно.
5 год 30 хв4
Фейжоада (Feijoada) – традиційна бразильська страва, що корінням йде в колоніальні часи. Згідно з однією з версій, винахід фейжоади – справа рук бразильських рабів, які експериментували із залишками їжі.
24 год 0 хв6
Луканка – традиційний ковбасний виріб болгарської кухні. Луканку ще називають болгарським двоюрідним братом італійської ковбаси сопресату (Soppressata). По суті, луканка –
2 год 0 хв6
Люля-кебаб у домашніх умовах – це рецепт прекрасної м’ясної страви, з якою впорається навіть людина з невеликим досвідом у кулінарії. Страва люля-кебаб є приготовані на грилі
60 хв2
Шаурма в домашніх умовах з свининою, як з більш прийнятнішим для нас м’ясом замість традиційної баранини, буде у вас не тільки перекушуванням, але й ситною стравою, особливо для...
60 хв3
Домашні нагетси зі свинини займуть півгодини вашого часу на виконання. Страву готують для щоденного вживання або особливої події. Ситна закуска залишається апетитною навіть після остигання.
1 год 55 хв7
Ліниві голубці, які готують у дитячому садку для дітей, виходять по-особливому смачними та корисними. Не всі діти люблять корисну капусту, а ось ліниві голубці їдять із великим задоволенням....
2 год 0 хв4
Люля-кебаб – найсмачніша страва для приготування на мангалі та відмінна альтернатива шашликам. Готується він з м’яса з додаванням спецій та цибулі. Традиційний рецепт передбачає
2 год 30 хв6
Люля-кебаб із поєднання свинини та яловичини виходить дуже смачним і не таким жирним як традиційний варіант із баранини. Соковитості люля-кебабу додасть цибулю.
1 год 50 хв4
Салат «Чоловічі сльози» з корейською морквою – це яскраве та ситне кулінарне рішення для вашого свята. Така закуска нікого не залишить байдужим і довго не затримається на вашому...
5 год 40 хв20
Тушонка зі свинини в автоклаві – це смачна і дуже ситна заготівля, яка позбавить вас тривалого процесу приготування основної страви, тому як просто відкривши баночку і виклавши вміст...
13 год 40 хв1
Домашня тушонка в автоклаві в скляній банці – це проста в приготуванні та дуже смачна заготівля, яка завжди «прийде на допомогу», коли у вас немає часу на приготування...
24 год 0 хв1
Тушонка в автоклаві в домашніх умовах – це простий спосіб заготовити соковите та натуральне м’ясо у власному соку без будь-яких домішок та хімікатів. Для приготування кулінарам знадобиться лише.
1 год 20 хв4
Шурпа з свинини в домашніх умовах готується просто і легко, головне – це підготувати інгредієнти, згідно зі списком, представленим нижче, а також слідувати рекомендаціям, прописаним
1 год 50 хв5
Борщ з свининою – це всіма улюблене перше блюдо, яке кожна господиня готує по-своєму, додаючи або виключаючи деякі компоненти. Однак сьогодні ми представляємо вам рецепт класичного борщу, звареного.
1 год 15 хв5
Грибний суп зі свининою, доповнений овочами і дрібною вермішеллю – це блюдо, ідеально підходить для поживного і ситного обіду, який допоможе вам нагодувати всю сім’