Калорійність на 100 грам (кбжу):
16.0 г.
Білки
21.6 г.
Жири
0.0 г.
Вуглеводи
259
ккал
55 хв5018
Цього року у нас квашена капуста стала стратегічним запасом — наготували її стільки, що кінця банкам не видно. Звичайно, просто так їсти її набридає, щі
1 год 40 хв80172
У моїй родині домашню ковбасу готують здавна. У батьків мами було своє невелике господарство, в якому, в тому числі, були і свині. Тому у мене ніколи не виникало.
2 год 50 хв80332
Можна бути закоханим без пам’яті в стейки або яловичину «Веллінгтон». А по дорозі додому мріяти про тушонці, яка чекає в холодильнику.
50 хв80434
Як і у кожної порядної господині, в моїй морозилці завжди знайдеться шматок свинини. Його я прибирігаю не до свят, а під настрій. Можу і відбивними рідних побалувати, і.
60 хв0239
Люля-кебаб вважається традиційним арабським стравою, яку готують переважно на вугіллі. Але зараз розглянемо кілька рецептів, адаптовані під домашні умови
60 хв0139
Незважаючи на те, що свинину не вважають найкориснішим продуктом, страви з неї виходять смачними та поживними. Тому давайте розглянемо, що можна швидко
45 хв0127
Фунчозу називають «скляним локшиною», так як її готують з рисового крохмалю, але не з борошна. А що стосується рецептів з рисовою локшиною, то в домашніх
60 хв0825
Свиняча рулька – недорогий м’ясний продукт. Готують її різними способами, але сьогодні поговоримо про те, як приготувати її без кістки, скручену в рулет.
Відбивні зі свинини в духовці рецепти
60 хв0743
Приготуйте відбивні зі свинини, запечені в духовці з помідорами і сиром. Повірте, від такого обіду будуть всі в захваті, ситі і задоволені.
холодець з яловичини рецепт
0222
Холодець – традиційно українське блюдо, яке часто готують в домашніх умовах на свята. Його можна зварити з одного виду м’яса або з поєднання кількох