Борщ з свининою

Борщ з свининою – це всіма улюблене перше блюдо, яке кожна господиня готує по-своєму, додаючи або виключаючи деякі компоненти. Однак сьогодні ми представляємо вам рецепт класичного борщу, звареного не на яловичині, але як і раніше неймовірно смачного і ароматного.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • Видаляємо шкірку з усіх овочів, промиваємо водою.
  • Свинину заливаємо водою і доводимо до кипіння. Прибравши пінку, варимо протягом 60 хвилин, обов’язково приправивши сіллю, лаврушкою і меленим перцем.
  • За допомогою бурякової терки подрібнюємо буряк і моркву, нарізаємо цибулю.
  • У чаші блендера перебиваємо помідори, додаємо м’якоть солодкого болгарського перцю.
  • На розпеченій олії близько трьох хвилин обсмажуємо цибулю з морквою, після викладаємо буряк і посипаємо невеликою кількістю цукрового піску. Заливаємо овочевою сумішшю з блендера.
  • Компоненти перемішуємо і томимо на мінімальному полум’ї близько 8-10 хвилин.
  • З готового бульйону витягаємо м’ясо, охолоджуємо і, нарізавши, повертаємо в бульйон.
  • Слідом за свининою, відправляємо нарізку з картоплі – варимо 20 хвилин.
  • До розм’якшеної картоплі висипаємо соломку білокачанної капусти і викладаємо зажарку – готуємо ще 10-12 хвилин.
  • Пробуємо суп на сіль і знімаємо з вогню, настоюємо під закритою кришкою і подаємо до столу, обов’язково доповнивши рубаним часником із зеленню.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь