Тушонка з свинини в автоклаві

Тушонка зі свинини в автоклаві – це смачна і дуже ситна заготівля, яка позбавить вас тривалого процесу приготування основної страви, тому як просто відкривши баночку і виклавши вміст до відвареної картоплі або гречки, ваш прийом їжі буде готовий через кілька секунд!

Інгредієнти
Порції: +20
Кроки
5 год 40 хвДрук
  • Під струменем води промиваємо м’ясо, обсушуємо та ріжемо на невеликі скибочки довільної форми.
  • У кожну банку кладемо по кілька горошин перцю та лавр, вливаємо близько півсантиметра води.
  • Викладаємо у скляну банку свинину, у середині заповнення насипаючи чайну ложку солі.
  • Не доходячи догори 1-2 сантиметри, за допомогою спеціального ключа банки закочуємо стерильними кришками. Ставимо заготовки в автоклав і готуємо 4 години та 10 хвилин при тиску 1,5 атмосфер.
  • Після закінчення часу спускаємо повітря і через 10 хвилин виймаємо заготовки.

Переносимо у місце зберігання. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь