Тушонка в автоклаві в домашніх умовах

Тушонка в автоклаві в домашніх умовах – це простий спосіб заготовити соковите та натуральне м’ясо у власному соку без будь-яких домішок та хімікатів. Для приготування кулінарам знадобиться лише кілька компонентів, які завжди є під рукою.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
24 год 0 хвДрук
  • Тушонка в автоклаві легко готується в домашніх умовах. Свинину ретельно промиваємо під струменем води та даємо час обсохнути.
  • Нарізаємо основний компонент досить великими шматочками приблизно як для шашлику.
  • Посипаємо м’ясо меленим перцем і сіллю, орієнтуючись на свій смак, і добре перемішуємо.
  • Відкриваємо баночку із насиченим томатним соусом.
  • Доповнюємо свинину соусом – мішаємо до рівномірного розподілу.
  • Розподіляємо заготовку по банках і закриваємо кришками, поміщаємо заготовки в автоклав і заливаємо водою на три сантиметри вище за рівень посуду. Включаємо тиск на 12 атмосфер.
  • Ставимо агрегат на конфорку і гріємо до 120 градусів, продовжуємо процес 20 хвилин і переходимо до охолодження, кілька етапів спускаючи тиск.

Готову тушонку переносимо у місце зберігання. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь