Кисіль з крохмалю та варення

Кисіль з крохмалю та варення – це густий та насичений за смаком напій, який обов’язково сподобається як дорослим, так і дітям. Такий продукт легко приготувати своїми руками в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 88 ккал
Білки: 0.2 г
Жири: 0.0 г
Вуглеводи: 22.5 г
Кроки
30 хвДрук
  • Підготуємо всі необхідні продукти зі списку.
  • Варення викладаємо в каструлю.
  • Заливаємо півтора літрами води та ставимо все це на плиту. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь та варимо 10 хвилин.
  • Отриману заготівлю проціджуємо через дрібне сито. Отриманий чистий відвар пробуємо на смак. Якщо він недостатньо солодкий, додаємо цукор.
  • У невеликій тарілці з’єднуємо крохмаль із 150 мл холодної води та ретельно перемішуємо.
  • Відвар із варення знову доводимо до кипіння і тонким струменем у нього вливаємо підготовлений крохмаль.
  • Варимо кисіль 2-3 хвилини, постійно помішуючи.
  • Даємо напою трохи охолонути. У процесі охолодження він стане ще густішим.

Кисіль із крохмалю та варення готовий. Частуйтесь!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь