Грибний суп з свининою

Грибний суп зі свининою, доповнений овочами і дрібною вермішеллю – це блюдо, ідеально підходить для поживного і ситного обіду, який допоможе вам нагодувати всю сім’ю одним лише супчиком. Гриби відмінно гармонують з іншими компонентами, спробуйте і переконайтеся в цьому самостійно!

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Промиту і нарізану м’якоть свинини ріжемо на брусочки і, заливши водою, варимо на мінімальному нагріванні. Не гаючи часу, очищаємо і промиваємо овочі і гриби.
  • Картоплю ріжемо довільними скибочками середнього розміру.
  • Висипаємо картопляні шматочки в бульйон і продовжуємо підготовку.
  • Печериці нарізаємо тонкими слайсами, моркву і цибулю – дрібними кубиками.
  • Вищезгадані компоненти обсмажуємо на олії до рум’яної скоринки.
  • Перекладаємо зажарку в суп, присмачуємо грибний приправою, лавровим листом, перцем і сіллю. Томимо до м’якості м’яса і картоплі.
  • Приблизно за 5 хвилин до зняття з конфорки, всипаємо вермішель і зелень. Доводимо до кипіння.

Розливши ароматний суп по тарілках, приступаємо до дегустації. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь