Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки
0.5 г.
Жири
6.3 г.
Вуглеводи
38
ккал
45 хв20
Варені раки – справжній делікатес, який легко можна приготувати в домашніх умовах для себе і своїх близьких, при цьому процес їх варіння – не дуже складна процедура.
0
Ці яскраво-жовті гриби з капелюшками, що нагадують воронку, дуже корисні і неймовірно смачні в будь-якому вигляді. Пропонуємо найпопулярніші рецепти приготування
60 хв0
Давайте на зиму приготуємо класичний соус ткемалі з сливи по одному з рецептів грузинської кухні з покроковими фото. Класичне ткемалі по-домашньому Приготувати
0
Білий гриб – самий корисний і смачний. Законсервувати на зиму боровик можна різними способами, але ми розглянемо рецепти приготування маринованих грибів.
2 год 0 хв0
У холодну пору року дуже хочеться з’їсти щось смачне. Щоб себе потішити, багато господині заготовляють солодкі помідори на зиму, використовуючи рецепти
0
На зиму можна заготовити дуже смачні помідори за рецептом з покроковими фото в літрових та інших банках з пряним солодким розсолом. Помідори в солодкому
60 хв0
На зиму можна приготувати дуже смачний соус з терену, користуючись кращими простими рецептами з докладним описом і покроковими фото. Соус з терену до м’
60 хв0
Томати у власному соку – відмінна заготівля на зиму, яку можна подати як закуску або використовувати для приготування інших страв. Пропонуємо кілька простих
0
Консервовані помідори з аспірином, залиті холодною водою, — безпрограшна закуска холодної восени або взимку. У представлених рецептах розрахунок продуктів
0
Серед усіх видів грибів справжнім королем визнаний боровик, або білий гриб, який відрізняється особливим смаком і ароматом. На зиму його можна заготовити