Печінковий торт із курячої печінки ПХ

Торт з курячої печінки можна зробити не лише смачним, а й корисним. Для цього потрібно лише замінити майонез на щось корисніше – наприклад, на йогурт без добавок. Різні спеції та добавки наблизять смак йогурту до майонезу і торт вийде просто пальчики оближеш!

Інгредієнти
Порції: +8
На порцію
Калорії: 134 ккал
Білки: 15.7 г
Жири: 5.0 г
Вуглеводи: 6.5 г
Кроки
60 хвДрук
  • Щоб приготувати печінковий торт з курячої печінки ПП, всі інгредієнти, необхідні для приготування смачного печінкового торта, підготуйте. Якщо печінка заморожена, її необхідно заздалегідь розморозити в холодильнику.
  • Збийте курячу печінку в блендері або пропустіть пару разів через м’ясорубку, щоб вона придбала однорідну консистенцію.
  • Додайте до печінки сіль та перець, а також яйця та борошно. Замішайте із цих інгредієнтів тісто для печінкових млинців.
  • З двох сторін випікайте млинці печінки як звичайні, до повної готовності.
  • Цибулю з морквою очистіть, моркву натріть на середній тертці і наріжте соломкою або кубиками цибулю.
  • Обсмажте овочі в невеликій кількості олії на сковороді.
  • Обсмажену цибулю та моркву з’єднайте з дрібно порубаним кропом, перемішайте.
  • Приготуйте заправку із йогурту: з’єднайте йогурт, гірчицю, спеції. Гарненько збийте.
  • З млинців, заправки та начинки зберіть торт. Викладіть млинець, змастіть соусом і покладіть на нього начинку. Накрийте цей млинець наступним і повторюйте всі кроки, поки продукти не закінчаться.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь