Різотто з морепродуктами

Різотто походить з півночі Італії, але рецептів стільки ж, скільки і кухарів-аматорів. Ця страва стала справжньою класикою на всіх континентах і, звичайно ж, у нас!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
60 хвДрук
  • У каструлі з товстим дном обсмажте рис у 2 столових ложках оливкової олії, доки він не стане прозорим.
  • Потім додайте рибний бульйон і варіть 20 хвилин, часто помішуючи.
  • Тим часом на іншій сковороді обсмажте цибулю, часник та цибулю-шалот.
  • Коли вони стануть золотистими, додайте морепродукти, креветки та помідори.
  • Через пару хвилин додайте біле вино і готуйте ще 5 хвилин.
  • Коли рис майже приготується, додайте до нього суміш із морепродуктами, приправте.
  • Через 5 хвилин додайте кріп та вершки.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь