Бутерброди з яйцем

Бутерброди з яйцем – це варіант ситного перекушування на швидку руку, який можна приготувати за лічені хвилини, особливо якщо заздалегідь відварити і остудити курячі яйця. Хліб варто вибирати з хрусткою скоринкою і ніжним м’яким м’якушем, приступаємо!

Інгредієнти
Порції: +8
На порцію
Калорії: 336 ккал
Білки: 7.2 г
Жири: 22.7 г
Вуглеводи: 25.7 г
Кроки
15 хвДрук
  • Свіжий батон нарізаємо довгастими скибочками.
  • Розігріваємо сковорідку з олією та обсмажуємо хліб до світло-коричневого відтінку з одного боку.
  • За допомогою терки з дрібними отворами подрібнюємо часник, вершкове масло та яйця – заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
  • На плоску тарілку викладаємо багет золотистою стороною вниз і змащуємо підготовлену сім’ю.
  • Прикрашаємо рубаним кропом і подаємо до столу. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь