Ліниві голубці запечені в духовці

Голубці страва смачна, але трудомістка. Рецепт лінивих голубців дозволить вам заощадити час приготування, але вийде не менш смачно.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Рис відваріть до напівготовності у підсоленій воді. У вас це займе 5-7 хвилин. Рис відкиньте на друшляк і промийте холодною водою.
  • Цибулю очистіть від лушпиння. Пропустіть свинину разом із цибулею через м’ясорубку.
  • Капусту промийте, висушіть, дрібно нашаткуйте і змішайте з фаршем, рисом і яйцем. Додайте до отриманої маси сіль та перець, перемішайте.
  • Мокрими руками сформуйте ледачі голубці і викладіть їх у змащену олією форму. Запікайте голубці в духовці за 180 градусів 20 хвилин, за цей час вони трохи схопляться.
  • Для соусу змішайте томатний сік та сметану. Залийте ліниві голубці соусом і запікайте в духовці ще 40 хвилин.

Ліниві голубці подавайте до столу гарячі, за смаком вони нічим не поступаються звичайним.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь