Капусняк “Запорізький”

Гарячий суп для холодної зими. На сайті вже є рецепти цього супу, але “Запорізький” трохи відрізняється у приготуванні.

Інгредієнти
Порції: +5
На порцію
Калорії: 111 ккал
Білки: 4.1 г
Жири: 6.9 г
Вуглеводи: 8.5 г
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Відварюємо свинину близько години. М’ясо ріжемо порційно і відправляємо назад у бульйон.
  • Будь ласка, покладіть у суп усі заявлені коріння, він буде таким яскравим та ароматним!!!
  • Нарізані соломкою коріння петрушки, пастернаку, селери, моркви і одну цибулину обсмажити на маслі (я додавала ще трохи олії).
  • Віджатую квашену капусту тушкувати до напівготовності, додавши трохи бульйону.
  • Свиняче сало пропустити через м’ясорубку, розтерти у ступці разом із другою нарізаною цибулею, зеленню петрушки та промитим пшоном.
  • У готовий бульйон (1,5-2 л) покласти нарізану картоплю і варити 10-15 хв. Додати тушковану капусту, розтерте із зеленню та пшоном сало, лавровий лист, перець, обсмажені коріння та варити до готовності.
  • У тарілку покласти сметану та свіжу зелень.

Смачного!!!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь