Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.4 г.
Білки
89.0 г.
Жири
0.0 г.
Вуглеводи
797
ккал
український зелений борщ із щавлем та кропивою
1 год 20 хв80
До редакції «Смачного» часто пишуть читачки не тільки для того, щоб висловити подяку, а й поділитися традиційними рецептами їхнього рідного краю. З останніх найдивовижнішим мені здалося блюдо хазяйки.
пальчики зі свинини з начинкою
60 хв80129
Страви з м’яса можуть бути такими різноманітними! Свинину, яловичину і птицю можна запікати, смажити, тушкувати, варити, комбінувати з іншими інгредієнтами. Нещодавно я відкрила
Сало в соєвому соусі на сковороді
2 год 0 хв6049
Сало — це не просто смачний продукт. У ньому міститься безліч вітамінів, мікроелементів і жирних кислот. Саме тому сало відмінно насичує і наповнює енергією на довгий час. Звичайно,...
60 хв40202
До сала вже давно перестали ставитися скептично, адже в помірній кількості воно навіть корисне. У холодну пору року організм особливо потребує жирної їжі, завдяки якій виробляється енергія і.
3 год 35 хв100546
А кому не подобається ковбаса? Тільки чесно! Як би цей продукт не критикували за консерванти, ароматизатори, високу ціну і відсутність в ньому м’яса, а все одно купують. Дієтологи...
український борщ
3 год 0 хв30381
Український борщ вважається основним і найбільш традиційним варіантом червоного супу з буряком. За класичним рецептом в український борщ обов’язково додається затирка — сало
Як засолити сало в розсолі
15 хв100249
Якщо ви не любите сало, можливо, ви просто не знайшли свій рецепт. Розповім, як це було зі мною і моїми рідними. У моїй родині цей продукт дуже люблять....
40 хв60414
М’ясні котлети — це класика. А ви знали, що їх можна приготувати без м’яса? Так, ви не помилилися. Сьогодні я хочу показати вам, як це можна зробити. Настільки...
2 год 0 хв01.9к.
Сало в цибульному лушпинні – це пікантна закуска, яку можна швидко і просто приготувати в домашніх умовах. Сало виходить ніжним, самим смачним і за зовнішнім виглядом ні в...
60 хв0534
Люля-кебаб вважається традиційним арабським стравою, яку готують переважно на вугіллі. Але зараз розглянемо кілька рецептів, адаптовані під домашні умови, коли кебаб смажать на шпажках