Як засолити сало з лушпинням цибулі в розсолі

Спосіб соління з лушпинням цибулі особливо смачний і апетитний. Сало насичується приголомшливим ароматом і стає ще ніжнішим! Такі ласощі стануть основою безлічі домашніх делікатесів. Просто пальчики оближеш!

Як засолити сало з лушпинням цибулі в розсолі

Інгредієнти
Порції: +4
  • Сало свиняче 800 гр.
  • Вода 1 л.
  • Цибулева лушпиння 2 жмені
  • Сіль 5 ст. л.
  • Цукор-пісок 2 ст. л.
  • Перець запашний горошок 7 шт.
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Кмин 1 щіпка
  • Часник 6 зубців
  • Суміш перців  за смаком
На порцію
Калорії: 341 ккал
Білки: 0.6 г
Жири: 36.4 г
Вуглеводи: 2.8 г
Кроки
144 год 0 хвДрук
  • Лушпиння цибулі промиваємо і вичавлюємо.
  • Додаємо його у воду, засипаємо сіль, цукровий пісок, кладемо лавровий лист, кмин та перець горошком. Ставимо все на плиту та доводимо до кипіння.
  • У цей час почистимо і промиємо сало, а також поріжемо брусочками його приблизно 5 на 7 см.
  • Відправляємо сало в каструлю з розсолом та проварюємо на помірному вогні 15 хв. Потім витримуємо сало за кімнатної температури 12 годин.
  • Часник чистимо від лушпиння, дрібно кришимо і змішуємо з сумішшю перців.
  • Обвалюємо кожен шматочок сала у приготовленій суміші та загортаємо їх у целофан. Відправляємо в холодильник на кілька годин.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь