Сухе засолювання сала по-українськи

Сало по-українськи виходить неймовірно пряним, ароматним та дуже смачним. Гарна закуска для гостей та сімейного столу. Просто смакота!

Як зробити сухе засолювання сала по-українськи

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
96 год 0 хвДрук
  • Свиняче сало має бути товщиною 5-7 см., Чистимо і його і ріжемо, щоб воно добре просолилося.
  • Часник очищаємо від лушпиння і ріжемо невеликими пластинками.
  • Лавровий лист перетираємо, щоб він став розсипчастим.
  • Змішуємо паприку, сіль, лавровий лист, кмин, червоний та чорний перець.
  • Робимо в салі хрестообазні надрізи та натираємо його часником та спеціями.
  • Кладемо в целофановий пакет і залишаємо у холоді на 7 днів.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь