Мариноване сало в розсолі з часником у банці

Мариноване сало – просто приголомшлива домашня закуска. М’яке, ніжне, пряне і ароматне, так і хочеться якнайшвидше його заготовити і побалувати рідних смачними ласощами!

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 383 ккал
Білки: 1.0 г
Жири: 41.4 г
Вуглеводи: 1.7 г
Кроки
141 год 0 хвДрук
  • Рецепт маринованого сала в розсолі з часником у банці простий у приготуванні! Сало нарізаємо прямокутними брусочками.
  • Часник очищаємо від лушпиння і ділимо на часточки.
  • Воду ставимо на вогонь, додаємо до неї сіль, перець чорний і запашний горошком. Доводимо воду до закипання.
  • Сало та часник розкладаємо по банках і заливаємо зверху приготованим розсолом. Накриваємо банки кришкою та витримуємо в кімнатній температурі 24 години. Після цього ставимо у холодильник ще на 4 дні.
  • Зливаємо воду зі банок, підсушуємо сало, загортаємо в целофан і відправляємо в морозильник на кілька годин.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь