Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.4 г.
Білки
89.0 г.
Жири
0.0 г.
Вуглеводи
797
ккал
20 хв4
Закуска на основі сала – це традиційна страва української кухні. Його успішно готують не лише на Західній Україні та не лише для сімейних посиденьок на дачі. Таке сало...
25 хв5
Дуже люблю справжні українські галушки! Такі, знаєте, з добротними золотистими шкварками і ароматною цибулькою. У важкі 90-ті ми з сім’єю тільки на них і жили. Правда, часом навіть...
30 хв10
Про користь сала для організму людини сказано дуже багато. Не позбавляйте себе задоволення з’їсти шматочок за обідом чи вечерею. І не помітите, як хвороби підуть, імунітет стане міцним,.
рецепт приготування мантів з м'ясом в домашніх умовах
1 год 15 хв8
Як правило, в приготуванні мантів використовується жирне м’ясо: свинина або баранина (в оригіналі). У рецепті додається також сало, щоб начинка була максимально соковитою і ніжною.
сало по-одеськи
30 хв10
Раз на рік до нас приїжджає тітка з Одеси і забиває нашу морозилку своїм особливим салом. Чесно кажучи, сало в моїй родині не любить ніхто, але від цього...
45 хв20
Коли найближча рідня збирається у нас вдома, рідний брат ще біля порога запитує, де його українське об’єднання. Це вже стало доброю сімейною традицією. Тут і не посперечаєшся, моє.
червоний борщ одеський рецепт
2 год 10 хв5
Одеса колоритна буквально у всьому: починаючи місцевими жителями з їх відмітною говіркою, закінчуючи автентичною, ні на що не схожою кухнею. І, що я вам хочу сказати, український борщ...
Борщ без капусти в мультиварці
1 год 40 хв6
Борщ у мультиварці можна приготувати і без капусти, якщо її з якоїсь причини у вас немає або не хочете включати до складу супу. У цьому варіанті до борщу...
український зелений борщ із щавлем та кропивою
1 год 20 хв8
До редакції «Смачного» часто пишуть читачки не тільки для того, щоб висловити подяку, а й поділитися традиційними рецептами їхнього рідного краю. З останніх найдивовижнішим мені здалося блюдо хазяйки.
пальчики зі свинини з начинкою
60 хв8
Страви з м’яса можуть бути такими різноманітними! Свинину, яловичину і птицю можна запікати, смажити, тушкувати, варити, комбінувати з іншими інгредієнтами. Нещодавно я відкрила
Сало в соєвому соусі на сковороді
2 год 0 хв6
Сало — це не просто смачний продукт. У ньому міститься безліч вітамінів, мікроелементів і жирних кислот. Саме тому сало відмінно насичує і наповнює енергією на довгий час. Звичайно,...
60 хв4
До сала вже давно перестали ставитися скептично, адже в помірній кількості воно навіть корисне. У холодну пору року організм особливо потребує жирної їжі, завдяки якій виробляється енергія і.
3 год 35 хв10
А кому не подобається ковбаса? Тільки чесно! Як би цей продукт не критикували за консерванти, ароматизатори, високу ціну і відсутність в ньому м’яса, а все одно купують. Дієтологи...
український борщ
3 год 0 хв3
Український борщ вважається основним і найбільш традиційним варіантом червоного супу з буряком. За класичним рецептом в український борщ обов’язково додається затирка — сало
Як засолити сало в розсолі
15 хв10
Якщо ви не любите сало, можливо, ви просто не знайшли свій рецепт. Розповім, як це було зі мною і моїми рідними. У моїй родині цей продукт дуже люблять....
40 хв6
М’ясні котлети — це класика. А ви знали, що їх можна приготувати без м’яса? Так, ви не помилилися. Сьогодні я хочу показати вам, як це можна зробити. Настільки...