Борщ без капусти в мультиварці

Борщ без капусти в мультиварці

Борщ у мультиварці можна приготувати і без капусти, якщо її з якоїсь причини у вас немає або не хочете включати до складу супу. У цьому варіанті до борщу додається буряків удвічі більше, ніж у звичайний борщ. Готуємо борщ на молодій яловичині та її нарізаємо, щоб зварилася швидше. Буряк разом з морквою та цибулею обсмажуємо, що добре збереже їх насичений колір. Особливий смак борщу додасть подрібнене сало.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Інгредієнти для борщу підготуйте згідно рецепту. Овочі почистіть та промийте. Моркву подрібніть на дрібній тертці.
  • Цибулю наріжте маленькими кубиками. У чаші мультиварки на програмі «Жарка» розігрійте трохи рослинної олії і в ній обсмажте нарізку цибулі до легкого золотистого кольору.
  • До цибулі перекладіть моркву і недовго посмажте.
  • Очищені буряки подрібніть так само, як і морква, на дрібній тертці. Простіше це зробити на кухонному комбайні.
  • Подрібнений буряк перекладіть в чашу і при помішуванні добре обсмажте.
  • Картоплю розріжте на невеликі кубики.
  • Шматок молодої яловичини добре промийте і наріжте тонкими смужками.
  • Селеру (черешки) наріжте невеликими шматочками.
  • У чашу до обсмажених овочів перекладіть шматочки яловичини, нарізку картоплі з селери, насипте на свій смак сіль з приправами і залийте ці інгредієнти 3 літрами гарячої води. Кришку мультиварки закрийте. Увімкніть програму «Суп» на час за замовчуванням.
  • Після завершення програми до борщу додайте подрібнений часник із солоним салом. Дайте блюду трохи настоятися.

Потім приготований у мультиварці борщ без капусти, можна сервірувати до столу, доповнивши його сметаною. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь