Зелений борщ із щавлем у мультиварці

Зелений борщ зі щавлем у мультиварці має багато варіантів приготування як на м’ясі, так і легші, тільки на овочах. У цьому борщі буряк замінюється щавлем, і страву відрізняє особливий колір та смак. У цьому рецепті готуємо зелений борщ без м’яса, з консервованим щавлем та додаванням шпинату з картоплею та морквою. Заправимо борщ яйцем і свіжою зеленню.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
60 хвДрук
  • Почистіть та промийте овочі для борщу. Моркву наріжте тонкою соломкою.
  • Цибулю наріжте маленькими кубиками.
  • У мультиварці увімкніть програму «Жарка», розігрійте рослинне масло і в ньому обсмажте до легкого золотистого кольору нарізку цибулі та моркви.
  • Картоплю наріжте невеликими шматочками будь-якої форми.
  • Перекладіть нарізану картоплю в чашу, перемішайте з морквою та цибулею і пару хвилин посмажте.
  • Потім у чашу до обсмажених овочів налийте гарячу воду з розрахунком на кількість порцій. Додайте сіль із чорним перцем та лавровим листом. Кришку закрийте та увімкніть програму «Суп» на 30 хвилин.
  • Після закінчення програми в борщ перекладіть консервований щавель і дрібно нарізані шпинат з кропом і петрушкою.
  • У піалу розбийте 4 курячі яйця і виделкою або віночком добре перемішайте.
  • Яєчну суміш тонким струменем і при активному перемішуванні перелийте в гарячий борщ. Зніміть пробу та відкоригуйте на свій смак.

Приготовлений у мультиварці зелений борщ зі щавлем сервіруйте гарячим до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь