Зелений борщ у мультиварці

Зелений борщ у мультиварці легко приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки. З його допомогою ви отримаєте неймовірно смачну, ароматну та поживну страву для всієї родини. Рекомендуємо спробувати.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 39 хвДрук
  • Свинину попередньо розморожуємо, промиваємо і розрізаємо на шматки.
  • Включаємо мультиварку в режимі для смаження. Вливаємо олію і обсмажуємо м’ясо 10 хвилин, додаємо подрібнену цибулю і готуємо ще стільки ж.
  • Очищаємо і промиваємо картоплю, після нарізаємо її невеликими кубиками.
  • Перекладаємо картоплю до обсмажування. Вливаємо воду, додаємо сіль до смаку. Готуємо 1 годину в режимі для супів.
  • У цей час пропускаємо через м’ясорубку томати у власному соку. З’єднуємо їх на сковороді з томатною пастою, сіллю та цукром. Кип’ятимо близько 5 хвилин.
  • Подрібнюємо щавель та решту зелені.
  • Через 40 хвилин готування супу, відправляємо до нього томатну масу і зелень.
  • Відварюємо яйця, очищаємо їх і подрібнюємо.
  • Викладаємо яйця в суп. Чекаємо на завершення програми.

Апетитний зелений борщ у мультиварці готовий. Розливайте по тарілках і пригощайтеся!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь